Lørdag 14. mai 2022 ble det avholdt dugnad i KMK på Prestøya. Vi var rundt 40 mennesker som alle bidro på alle oppgaver fordelt av formann i Prestøykomitéen Bjarne Johansen. Formann Jan Erik Johnsen holdt medlemsmøte kl 10 før vi gikk i gang med arbeidet.
Les mer og se bildegalleri...


Foto: Wenche Pedersen / Finn Arild Lohne / Jan Olav Bollmann

 

Jon, Wenche og flere av vinterfolket hadde felt trær på øya. En gjeng på 10 mann hadde i oppgave å kløyve veden og legge veden i 60 liter sekker, som det ble hele 47 av. De ble stablet på flytebrygge som ble slept til KMK's bryggeanlegg. Der ble vedsekkene lesset av og trillet til vedlavet på øya.

Arild, Per Arne og Trond påtok seg oppgaven å lage nye skrå rygger på benkene oppe på solbalkongen mot byen. Etter testing er konklusjonen at de ble mye bedre å sitte på nå. Andre ryddet stranda bak ved båtopptak krybba.

Pipa på storhytta skulle rives. Med Stig som prosjektleder ble pipa meislet ned. Arbeidet gikk unna, og ildsjelene gikk like godt løs på peisen med slegge, kubein og meisel. På et par timer var murstein og murpuss fraktet bort i trillebårer og dumpet ved bålplassen mot byen. Hullet i taket etter pipa er midlertidig tettet.

Isolasjonene i taket i storhytta ble også revet. Etter inspeksjon av Stig ble konklusjonen at taket er i god stand. Veien videre for hytta er ny takpapp og isolere taket. 

Flere av damene hadde ansvar for mat og servering. Klokka 14 ble det servert de lekreste kaker, vafler og lapper. Pausen gjorde godt for alle sammen. Dugnaden var over rundt kl 18. Da ble det servert lapskaus til alle mann med påfølgende loddtrekning i tro tradisjon. Klubben fikk inn en god slump penger på loddsalget.

Så var det Melidi Grand Prix finale. Jan Erik rigget både stor-TV og lyd koplet i stereoanlegg i storhytta, som var rengjort etter rivejobben. Dette ble en fin dag med mye innhold og ikke minst fint sosialt samvær.

 

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Facebook side:

Besøk oss på Facebook

Kristiansand Motorbåtklubb
Postboks 707
4666 Kristiansand

Kontakt
Telefon 95107520
E-post post@prestoya.no

Bankkonto
3060.07.48722

Vipps
530413 - Kun små beløp, ikke kontigent!

Kontigent 2023
Kr 1450/1500

grasrotandelen

 

Webdesign © 2015-2022 av Web Norge