KMK er Norges eldste motorbåtklubb, stiftet i 1910. Klubbens formål er: KMK’s formål er å fremme interessen for kystmiljø, sjøvett og maritime kunnskaper, samt å fremme sosialt fellesskap og for øvrig enhver oppgave som kan være til gavn for medlemmene.

KMK ønsker alle medlemmer og følgere god jul
Foto av Prestøya: Tom Ivar Quidding.

Jul 2019 på Prestoya

nodevigaUleie av Sjølyst

Det er nå opprettet en egen Facebook side vedrørende utleie av lokalet Sjølyst i Nodeviga.

 

Registrering på hjemmeside

Minner om at medlemmer av KMK har mulighet til å registrere seg som bruker på hjemmesiden. Dette gir tilgang til referater o.l samt flere dokumenter som omhandler klubbens historie.

 

Fra klubbens historie

Fra 50 års jubileumsboken: "Under arbeidet med slippen på Prestøya i fjor sommer, viste et par av klubbens medlemmer seg som rene froskemenn. Uten annet utstyr enn badebukse, var de mer under enn over vann for å rydde bunnen for stein. En dag de skulle gå i vannet hadde den ene, i tillegg til badebukse, også fått på seg båtlue. Selv om de også denne dag var mest under vann, klarte han å holde luemerket tørt. Vi kunne se det som et periskop over vannflaten. Det var som en utfordring, en appell til medlemmene om å holde K.M.K. over vannet, gå aktivt inn for klubben, så den, i tillegg til å være den første motorbåtklubb i landet, også kan bli den største."